taal is:nl

Gris Blanc

10 jaar = 10% korting!

Gérard Bertrand heeft een unieke expertise verworven in Zuid-Franse wijnen als wijnmaker en eigenaar van kwalitatieve domeinen, gelegen op de mooiste locaties van de Languedoc-Roussillon. Als levensgenieter en ambassadeur van de mediterrane levensstijl, houdt hij ervan om te ontdekken en de culturele en gastronomische rijkdom van Zuid-Frankrijk te delen.

Omdat hij ervan overtuigd is dat de wijnbouw in harmonie met de natuur bijdraagt tot de productie van grote wijnen en tevens uit respect voor de toekomstige generaties, kiest hij voor de biodynamische landbouw in al zijn wijngaarden. Daarmee is Gérard Bertrand vandaag wereldwijd één van de belangrijkste spelers op dit gebied.

 

Dit jaar viert Gris Blanc zijn 10de verjaardag. De kleur en de typische smaak van de Gris Blanc maken deze zuiderse wijn tot een voor de hand liggende keuze aan de lekkerste tafels wereldwijd –van Knokke via Versailles tot Dubai! Zuiver, mineraal en kristalhelder, Gris Blanc verleidt onmiddellijk, streelt de zintuigen en verenigt alle smaakpapillen. Gemaakt van de Grenache druif (voor het grootste deel Grenache Gris), kentekenend voor het zuiden van Frankrijk, is dit een rosé voor elke gelegenheid en voor elke periode van het jaar.

De frisse aroma’s en levendigheid in de mond, maken van Gris Blanc de ideale partner voor gezellige momenten onder vrienden, aan het strand, in de tuin, bij BBQ of op een zomers terras! Ideaal als aperitief en bij gegrilde vis, schaal- en schelpdieren. Won o.a. op het Internationale Grenaches Concours 2015 de gouden medaille.

 

Prijs: € 9,25 / 75cl (deze maand met 10% korting = € 8,32 / 75cl, aanbod geldig tot en met 31/08/2016 of einde voorraad)!