taal is:nl

Nieuw: Cosi E

5 + 1 GRATIS!

Cosi E (Retablo Feudi di Castellazzo, Sicilië): In de buurt van Trapani, aan de westkust van Sicilië, ligt de wijngaard Feudi di Castellazzo, Retablo. Een team op hoog niveau produceert er, volgens de regels van de biologische landbouw, mooie crus voor de gastronomie die in vele gidsen worden bekroond.

 

Cosi E Bianco 2014 (IGP Sicilia, Bio): mengeling van Grillo, Inzolia, Catarrato en Zibibbo. Deze delicate witte wijn is typisch Siciliaans: een zeer aromatisch boeket met florale en exotische tonen, fris en fruitig in de mond met een mooie acciditeit. Ideaal als aperitief en bij tapa’s, schaal- en schelpdieren en visgerechten.
Prijs: € 8,35 / 75cl, 5 kopen = 6de fles gratis!*

 

Cosi E Rosato 2015 (IGP Sicilia, Bio): 100% Nerello Mascalese. Elegante rosé wijn met in de neus een floraal karakter en zachte smaak van aardbei en kleine rode vruchten. Ideaal als aperitief en bij kazen, tapa’s en zomerse grillades!
Prijs: € 8,35 / 75cl, 5 kopen = 6de fles gratis!*

 

Cosi E Rosso 2015 (IGP Sicilia, Bio): 100% Nero d’Avola. Een zeer aangename rode wijn met een intens boeket van kersen en rood fruit. Deze aroma’s vinden we ook terug in de evenwichtige en goed gestructureerde smaak. Ideaal bij pasta’s in saus, grillades, gevogelte en kazen.
Prijs: € 8,35 / 75cl, 5 kopen = 6de fles gratis!*

 

*Prijzen en promoties geldig tot 31/08/2016 of einde voorraad.