taal is:nl

Blog

Ons aanbod wordt bijna wekelijks verrijkt met interessante producten, deze nieuwe blog zal ons toelaten om hier op een betere en efficiëntere manier op in te spelen. Breng daarom geregeld een bezoek op deze pagina’s, zodat u op de hoogte blijft van onze nieuwigheden en aanbiedingen! Indien u vragen, opmerkingen, suggesties of reacties hebt, aarzel niet om ons te contacteren via info@qvid.be.

 


 

Nieuw!
Flying Dutchman Nomad Brewing

Nieuw in ons aanbod: de geweldige bieren van Flying Dutchman Nomad Brewing ! De beste IPA en de beste Stout van België volgens World Beer Awards!

Château Gassier
Cuvée Loubiero

Château Gassier Cuvée Loubiero (Côtes de Provence): In de neus mooie aromatische complexiteit met rode bessen en perzik aroma’s. Verfijnde en delicate smaak met een vinnige finale. Ideaal bij het aperitief, salades, schaal- en schelpdieren, tapas,… € 11,25 / 75cl, 11 kopen = 12de gratis + 1 magnumfles gratis*!!! (*aanbod geldig t/m 15/10/2016 of einde voorraad)

Gris Blanc
10 jaar = 10% korting!

Gérard Bertrand heeft een unieke expertise verworven in Zuid-Franse wijnen als wijnmaker en eigenaar van kwalitatieve domeinen, gelegen op de mooiste locaties van de Languedoc-Roussillon. Als levensgenieter en ambassadeur van de mediterrane levensstijl, houdt hij ervan om te ontdekken en de culturele en gastronomische rijkdom van Zuid-Frankrijk te delen.

Nieuw: Cosi E
5 + 1 GRATIS!

Cosi E (Retablo Feudi di Castellazzo, Sicilië): In de buurt van Trapani, aan de westkust van Sicilië, ligt de wijngaard Feudi di Castellazzo, Retablo. Een team op hoog niveau produceert er, volgens de regels van de biologische landbouw, mooie crus voor de gastronomie die in vele gidsen worden bekroond.

 

Van Loveren Colombard 2014
4 + 2 GRATIS!

 
Van Loveren is een wijnmakerij in familie-eigendom, geleid door de 3e generatie Retief neven. Gelegen in de prachtige Robertson vallei, een gebied gezegend met kalkrijke gronden, zonnige zomerdagen en koele winternachten. De druiven werden geoogst op perfecte rijpheid en in de wijnmakerij, onder toeziend oog van de wijnmaker, veranderd in een wijn bedoeld voor dagelijks plezier.

Spencer Trappist
Massachusetts, USA

 

Eindelijk ook beschikbaar in Huldenberg: Spencer, de enige gecertificeerde trappist gebrouwen buiten de EU.

 

Het recept is geïnspireerd op het traditionele patersbier in België. Deze bieren worden gebrouwen door de monniken voor bij hun maaltijd en zijn meestal alleen verkrijgbaar bij het klooster.

 

Nieuwe Mikkellers

 

Op het schap met Mikkellers voegden we onlangs 10 nieuwe referenties toe: Bone Dry Mikkeller Selection (Oude Geuze Boon); Trippel A; Ramen Beer; Vild; Peter, Pale and Mary Glutenfree; Tommi’s Beer; Oktober Pretzel; Koppi Coffee IPA; White Lung en Ich Bin Berliner Weisse.

 

Op die manier hebben we momenteel meer dan 50 bieren van deze gerenommeerde Deense brouwer in voorraad. Zeg niet dat we u niet verwittigd hebben…

Leuven Biermaand
The place to beer

Zythos Bierfestival, Leuven Innovation Beer Festival, brouwerijbezoeken, proeverijen, bierwandelingen: van 22 april tot 22 mei is de stad Leuven meer dan ooit 'The place to beer'.

 

Meer info over de extra bieractiviteiten in Leuven kunt u hier terugvinden.

 

Gouden Carolus
Indulgence

 

 

Gouden Carolus Indulgence [Indulgence, zn., \in-'dәl-jәn(t)s\ engels voor bron van vermaak, genot, verwennerij] is een serie gelimiteerde bieren die jaarlijks met wisselende inhoud worden uitgebracht.

 

Deze 'Indulgence' brouwsels zijn exclusieve verrukkingen om van te genieten op speciale momenten of te delen met bijzondere mensen.

 

Bollinger 007
Millésime 2009

Naar aanleiding van de nieuwe James Bond film brengt het Champagnehuis Bollinger een gelimiteerde millésime champagne op de markt. In België zijn er slechts een beperkt aantal te verkrijgen, wacht dus niet tot oudjaar als u er graag eentje wilt bemachtigen!

 

Prijs: € 135 / 75cl.